länge sedan

Oj nu var det länge sedan jag uppdaterade bloggen och mkt har hänt sedan dess. Ada har böjat bli stor nu. Hon är den bästa hund man kan tänka sig, glad och lycklig som alla boxrar är!! Och på ngt sätt har hon också blivit fantastisk duktig och lydig, för att inte tala om hur lättlärd hon är! Hennes favoritsysselsättning är att springa på stranden och i högt gräs!!
Hon har oxå fått två kattkompisar som vi räddade i sommras som inte hade ngn mamma. De älskar Ada, tror nog att hon är deras mamma... Hon har fått vara med och ta hand om dem sen de var ca 1,5 veckor gamla. De brukar mysa ihop och leker tillsamman, ibland fåt vi dock avstyra det lite när Ada inte riktigt förstår hur stor hon är :)
Vi går också valpkurs och Ada är jätte duktig och får massa beröm!! Vissa ifrågasätter till och med om hon är en boxer eftersom att hon är så lugn och lydig. Dessutom går Ronnies dotter Siri på kursen tillsammans med oss, jätte kul!
!
Nu senast var vi ute i skogen och spårade, det var superkul, Ada var väl lite för ivrig när man skulle spåra upp matta och nosade inte så mkt på marken utan drog mest i kopplet. Men sen när det var godisspårning skötte hon sig bättre!!!

Kommentarer
Postat av: Ánn-Britt incirias kennel

Så kul få lite nyheter även om du skrev lite och så sött med kattungarna ! angående spårningen så är ju en del bättre på sök alltså ta upp lukten i luften men eftersom hon tog godisspåret så blir hon nog en bra spårhund Ha det bra o fortsatt lycka till Kram

2011-10-06 @ 21:59:50
URL: http://inciria.cybersite.se
Postat av: Anonym

Det var roligt att se bilder på Ada igen och fortsätta följa utvecklingen över nätet. Det är tydligt att Ada inte en badkruka som Asta. Hon har väl haft förmånen att få vistas vid vattnet ofta under lekfulla former/kram mamma

2011-10-09 @ 12:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0