Midsommar

Hej vad det går. Midsommar firade vi i sturkö på en camping utanför Karlskrona!. Ada trivdes toppen på campingen och alla ville hälsa på henne!! Mamma och pappas boxer Asta var oxå där och de lekte massa ihop men hon blev lite trött på Ada då och då! Det gick jättebra allt ihop men hon var väldigt morgonpigg, inte en minut efter 6 vaknade hon varje morgon och det går väl han för henne som slocknade vid 18-tiden men för stackars Robin som hade morgonpasset blev det inte så mkt sömn dessa dagar... Nu är vi hos svärmor och svärfar! Mysigt att vara ute på landet när man är ledig och Ada älskar det! Framförallt så älskar hon svärmors ormbuskar, finns inte en enda kvar på innegården nu :) och idag hade hon nog försökt gräva upp den med rötterna för det var ett stort hål i marken när jag tittade till henne! Lyckades fota henne med jordigt ansikte, lägger upp den bilden senare!

Växer

Ada börjar bli en stor hund nu!! Hon har växt om alla småhundarna i parken som hon leker med varje dag. Hon har oxå blivit för stor för hennes favvokudde i soffan, men försöker ändå ligga på den så mkt hon kan :)
Henns öron börjar oxå lägga sig fel så för att brosket ska stelna rätt så hjälpte mamma mig att tejpa dem (det har hon ju gjort förr). Så vi får se hur det blir. Ada är i alla fall helt fantastisk, alla älskar henne!! hon är en riktig knähun, hon vill gärna ligga och sova på en, helst i knär men bara man får en fot eller hand att ligga på går det oxå bra!



Ada sover med stil!


Helg

I fredags var Ada och jag i Göteborg och hälsade på en vän. Där fick hon träffa både en Fransk Buldogg och två katter! Frallan var inte så intresserad av henne och katterna var lite nyfikna men vågade sig inte riktigt fram, föutom när hon sov då passade de på ;) Men Ada tyckte som vanligt att alla var jätteroliga!! Jag var tvungen att åka en liten sväng till skolan också och det är så lätt att lämna Ada, hon trivs med alla och bryr sig inte att jag försvinner... Igår och idag är vi husvakter i Laholm, Robins föräldrar är ute med husvagnen så det är hundar, katter, hästar och getter att ta hand om och Ada tycker att det är toppenroligt! Getterna är nog lite läskiga fortfarande ;) Men här är det full rulle hela tiden!! I torsdags blev hon vaccinerad och det var inga problem, hon sa inte ett ljud och tyckte att veteinären var jätte skojig!!

Adas Favvoplats


Vill ej vara med...

Gjorde allt jag kunde för att få en fin bild på Ada när hon är på mjölkabordet, men det ville inte hon...

Adas nya bästis!

Vi har spenderat flera dagar nere hos Robin föräldrar i Laholm. De har förutom katter, hästar och getter också hundar. En av hundarna, en 11årig Jack Russel dam, Moa är Adas nya bästis. De leker och stojar ihop, men när Ada blir för mkt då säger hon bestämt till henne. Ada följer varje steg hon tar, ska Moa ut, går da ut, ska Moa dricka, ska Ada dricka :)

Ngt annat som är spännande är hästarna, men lite väl stora tycker hon att de är... Hästskit däremot det är en favvorit och om hon har fått tag i ngt då rusar hon in under husvagnen så att hon kan få frossa i fred!

Nu ska jag ta tag i det!

Nu är sista tentan gjord, har inte haft tid för bloggen senaste veckan men nu ska jag ta tag i den igen! Äntligen sommarlov och massa tid till att träna med Ada som mår bra och växer så det knakar!!

RSS 2.0